Om Nesttunsenter

Nesttunsenteret kjøpesenter er et moderne og flott kjøpesenter som ligger like utenfor Bergen i bydelen Fana. Fra Bergen sentrum er det ca. 15 minutter i bil til Nesttunsenteret. Man kan også komme seg ut hit med buss eller vår flotte bybane. Nesttunsenteret var i sin tid det aller første kjøpesentrene i bydelen. Senteret ble påbegynt i 1993 og to år senere, i Oktober 1995, sto Nesttunsenteret klart til offisiell åpning. Senteret ble åpnet av den gang ordfører i Bergen Herman Friele. Ved åpningen i 1995 kunne Nesttunsenteret ønske sine besøkende velkommen til hele 25 butikker og en rekke spisesteder. Post og bank var også på plass. Senteret var ment å skulle bli et naturlig samlingspunkt for innbyggerne i bydelen, og målet var at de skulle kunne finne alt de måtte trenge i hverdagen under ett og samme tak. I dag er Nesttunsenteret blitt nettopp det samlingspunktet utbyggerne håpet det skulle bli. Som første stopp på bybanen ligger senteret perfekt plassert for alle innbyggerne som bor på Fana.

 

Kunde i fokus

Ledelsen ved Nesttunsenteret har i alle år satt våre kunders opplevelse øverst på vår “to do list”, har vi lykkelige kunder er vi lykkelige. Alle som jobber her, om det er i senterledelsen eller i butikkene, brenner for å gi våre kunder en god handleopplevelse. Vi har et stort utvalg av butikker og spisesteder. Her er butikker som bør dekke de aller fleste behov du som kunde måtte ha. Våre lokaler er fylt til randen med klesbutikker til han, henne og barna. Velutstyrt sportsbutikk, frisør, apotek, matvarebutikk, og post og bank med mer. I umiddelbar nærhet til Nesttunsenteret vil du også finne offentlig transport med både buss og bybane, i tillegg til en stor taxiholdeplass, bensinstasjon og et toppmoderne treningsstudio.

 

For at våre kunder skal kunne ta seg tid og nyte handleturen sin, tilbyr vi både lekeområde for de minste, klatrevegg for de mellomste og egen mannfolkparkering i kjelleren. På mannfolkparkeringen viser vi alt av fotball og sport. Gratis kaffe og godt utvalg av aviser er også på plass. Så neste gang du stresser med handleturen er det bare å ta turen til Nesttunsenteret. Vi passer på både mann og barn mens du koser deg på handlerunden din. Når du er ferdig handlet, og har tatt deg en god kopp kaffe i fred og ro kan du hente mann og barn, om du vil da.
Historien
Da bybanen i Bergen skulle bygges ut, og endelig gi et godt transporttilbud til innbyggerne på Fana også, bestemte grunneier Peder Finnsnes at tiden var kommet for å gi innbyggerne i Bergens flotteste forstad sitt eget kjøpesenter. Med seg på laget fikk Finnsnes en rekke kjente lokale investorer og 4 måneder før den nye bybanen ble åpnet, sto Fanas nye storstue klar til å betjene innbyggerne. Finnsnes var selv aktivt involvert i driften av senteret helt fram til AMFI-kjeden kom på banen og overtok hele senteret i 2005. Med nye eiere i AMFI-kjeden kom det også nye investeringer i senteret. De nye eierne utvidet de neste to årene både senteret, antall butikker og satte også opp et nytt flott parkeringsanlegg. Siden AMFI overtok senteret og fikk inn nye tilbud har både besøkstall og omsetning gått kraftig opp.

 

AMFI Nesttunet fremstår i dag som et topp moderne kjøpesenter med alle de tilbud man kan forvente seg. Med flotte butikker, barnepass og parkering under tak til alle kunder, er Nesttunsenteret godt rustet for også i fremtiden være et naturlig samlingspunkt for alle innbyggerne på Fana. Om man søker en hyggelig handletur i en koselig og avslappet atmosfære, eller en matbit med gode venner, Nesttunsenteret er her for deg og dine.

Hjertelig velkommen skal dere være.