TRINNY & SUSANNAH

Trinny Woodall og Susannah Constantine er to britiske moterådgivere, tv personligheter og forfattere. De begynte sin karriere med å skrive en ukentlig stilspalte i The Daily Telegraph. Den lille spalten fikk raskt mange lesere, og Trinny og Susannah skrev for avisen i hele syv år. Med suksessen fra The Daily Telegraph var TV det neste naturlige steget for Trinny og Susannah. De signerte kontrakt med BBC, og i 2006 var de to damene for første gang å se på britisk tv med sitt eget program “What Not to Wear” eller ‘hvordan ikke kle seg’ på norsk. Damene fortsatte der de slapp med avisspalten sin. What not to Wear ble en kjempesuksess og damene ble værende hos BBC i hele 5 år. Som det ofte er i Storbritannia blir store stjerner ofte lokket bort fra statskanalen BBC med lovnad om store penger og et større publikum. Så var også tilfellet med Trinny og Susannah. Etter fem år hos BBC var tiden kommet for å gå til tv kanalen ITV. Her ble de presentert med et helt nytt konsept. “Undress” het programmet og nå skulle de to damene vise kvinner hvordan de kunne se bra ut i bare undertøyet. Siden har damene skrevet en lang rekke bøker, og har hatt stor suksess både i Storbritannia og USA. Her i lille Norge har vi også hatt gleden av å se de to damene på tv. Tilbake i 2010 tok Trinny og Susannah turen over dammen til Norge og spilte inn tre sesonger av programmet ‘Trinny og Susannah – oppdrag Norge’ på tv-kanalen TVNorge. Også Svenskene og Danskene har hatt besøk at damene de siste årene. Så langt i karrieren har Trinny og Susannah hjulpet over 5000 kvinner på ulike tv kanaler.

 

Den 20. september 2007 lanserte de sitt eget eksklusive klesmerke under Littlewoods Direct. Deres første kolleksjon var en høst-vinterkolleksjon som besto av bukser, jakker, topper og deres eget undertøy, som er designet for å krympe baken, redusere lårene og gi flatere mage. Kolleksjonen inneholder også en serie med åtte kjoler, cashmere strikkevarer, faux pels og en lang rekke tilbehør. Woodall og Constantine sto selv for alt av design mens Littlewoods ga dem råd om prising og salg. Constantine uttalte “Hvis du vil ha midje, har vi en kjole som skal gjøre det for deg også. Vi har designet alle våre klær rundt den kvinnelige kroppen.”

 

Deres siste tv-serie har fikk navnet ‘Trinny og Susannah Undress the Nation’. I serien, som gikk på ITV i Storbritannia, tok damene for seg hvordan det er for damer å skulle følge alle motetrender når man selv ikke har en modellkropp. Serien har blitt en stor suksess og damene har også presentert samme konsept i USA og Australia. Det ryktes også at damene er ønsket tilbake i Skandinavia for nye oppdrag.

 

I dag
Trinny og Susannah har i snart 20 år hjulpet kvinner over hele verden med å kle seg bedre og ikke minst føle seg komfortabel i egen kropp. Selv om de for tiden ser ut til å ha lagt tv karrieren på hylla en stund, jobber de fortsatt med å hjelpe kvinner i det daglige. De er atter en gang å finne i The Daily Telegraph hvor det hele startet. Ukentlig hjelper de mer enn 150.000 kvinner kle seg best mulig. I løpet av sin karriere har Trinny og Susannah mottatt en rekke priser både for sine egne design og for deres arbeid med å bedre kvinners liv. Amfi Nesttunsenteret er stolte av å kunne tilby våre kunder nesten hele kolleksjonen til de to britiske damene. Butikken Mode By er en av de eldste klesbutikkene vi har på senteret i dag, og da det ble klart at de skulle tilby kolleksjonen til Trinny og Susannah, tok de to damen likegodt turen over dammen og var selv tilstede for å presentere klærne for våre kunder.